Bedrijfssluiting

Aannemersbedrijf George van Ruijven stopt ermee

Op veiling gaan 456 kavels onder virtuele hamer

Aannemersbedrijf George van Ruijven stopt ermee

Wateringen,
Aannemersbedrijf George van Ruijven in Wateringen stopt er na 37 jaar mee. Het bedrijfspand moet leeg dus wordt de volledige inboedel nu geveild via Onlineveilingmeester.nl

Over Aannemersbedrijf George van Ruijven

Op 1 juli 1985 zijn George en Ank van Ruijven aan de Willem III straat in Wateringen gestart met Aannemersbedrijf George van Ruijven. In 2004 was er een partij die het bedrijf graag van George over wilde nemen en zo geschiedde. Toen in 2010 een moeilijk periode in de bouw aanbrak, kreeg ook het aannemersbedrijf het moeilijk en in 2012 leidde dit zelfs tot een faillissement. George van Ruijven besloot het gelijknamige bedrijf weer terug te kopen en onder zijn leiding succesvol voort te zetten. Nu, 10 jaar later is de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en vindt George het wel mooi geweest. Om die reden heeft hij Onlineveilingmeester.nl ingeschakeld om de volledige inboedel te veilen.

Op de veiling

Op de veiling gaan 456 kavels onder de virtuele hamer. Bedrijven of particulieren die geïnteresseerd zijn in steigermateriaal, bouwmaterialen, hout- en metaalbewerkingsmachines, garage-onderdelen en ander gereedschap kunnen hun hart ophalen. Voor degene die de kavels eerst even met eigen ogen wil bekijken is er op zaterdag 17 september 2022 van 11.00-13.00 uur een kijkdag op de Maaslandseweg 2 in Wateringen.

De online veiling is inmiddels al van start gegaan en de kavels op de veiling sluiten dinsdag 20 september vanaf 20.00 uur. Op veel kavels kan worden geboden vanaf 10 euro.

Vorig bericht BAM Wonen en Kumij verduurzamen huurwoningen BPL Pensioen met circulaire oplossingen
Volgend artikel Nieuw woongebouw De Boezem van architect De Zwarte Hond in hart van Rotterdam

Nu op WijZuidHolland