Internet

Glasvezelcampagne in Krimpenerwaard

DELTA Netwerk start campagne in Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk

Glasvezelcampagne in Krimpenerwaard

Krimpenerwaard,
DELTA Netwerk start met een glasvezelcampagne in Krimpenerwaard, te beginnen in Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk.
In de kernen Schoonhoven, Bergambacht en Ammerstol zal vanaf oktober 2022 een vraagbundeling volgen. 
Als 20% van de inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk vóór 28 september 2022 een glasvezelabonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders op het netwerk van DELTA Netwerk, komt er glasvezel.

‘Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. Thuiswerken, studeren, streamen, gamen, zorg op afstand, maar ook het op afstand bedienen van techniek in huis wordt allemaal steeds gebruikelijker. We zien de behoefte aan internetcapaciteit elk jaar groeien. Daarom zijn we blij dat ook Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk toegang krijgen tot het netwerk van de toekomst,” aldus projectleider Konrad van Wijngaarden van DELTA Netwerk.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Ook kan iedereen in Krimpenerwaard op deltanetwerk.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor glasvezel. Melden inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk zich vóór 28 september 2022 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.

(Online) informatieavonden

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Deze vinden plaats op:

  • Donderdag 7 juli vanaf 19:00 uur in Sporthal De Bakwetering in Lekkerkerk
  • Dinsdag 12 juli vanaf 19:00 uur in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek

Ook is er een online een informatieavond. Op maandag 11 juli vanaf 19.30 uur kan iedereen deze bijwonen vanaf een computer, tablet of telefoon. Aanmelden hiervoor kan via de website.

Vorig bericht Studente Hogeschool Leiden wint ECIO Frank Award
Volgend artikel Eerste studenten Campus Gouda behalen certificaat hbo

Nu op WijZuidHolland