Automotive

Hertz Benelux voert strategische wijzigingen door in managementteam

Hertz Europa benoemt Glenn Jacobs en Eric Siewers

WijBusinessNieuws_Hertz_New Managementteam 2023 600x300

Foto: Hertz Benelux

Hertz Benelux heeft per direct Pieter Verhaegen, Johan Lisabeth en Martijn Spits toegevoegd aan het managementteam. Deze wijziging is geïnitieerd wegens de benoeming van Glenn Jacobs tot Senior Director Fleet Benelux & Germany. Hiermee worden zijn taken als Country Manager Belgium & Luxembourg met onmiddellijke ingang overgenomen door Eric Siewers die door Hertz Europe benoemd is als General Manager Benelux.

Koers voortzetten

Glenn Jacobs is sinds 2019 werkzaam bij Hertz als Director Fleet in de Benelux. Per direct wordt Duitsland toegevoegd aan zijn verantwoordelijkheden. Hiermee volgt hij Peter Kortmann op. In de nieuwe functie is Jacobs verantwoordelijk voor de in- en verkoop, leasing, maintenance, logistiek van vloot en het uitbouwen van Hertz Car Sales in beide markten.
Naast Director Fleet was Glenn Jacobs sinds 1 januari 2021 verantwoordelijk als Country Manager Belgium & Luxembourg. Om zich te focussen op zijn nieuwe verantwoordelijkheden legt hij deze taak neer. Eric Siewers, sinds 1 januari 2021 verantwoordelijk als Country Manager Netherlands, neemt deze taak over en is per direct benoemd als General Manager Benelux, in combinatie van zijn taken als Commercieel Directeur. Later dit jaar zal er een opvolger gezocht worden voor de commerciële taken.

Eric Siewers, General Manager Benelux, zegt: “Glenn heeft een geweldige prestatie geleverd met het creëren van een nieuwe energie in het BeLux team. Ik ben verheugd dat Glenn zijn passie voor vloot kan blijven ontwikkelen met de toevoeging van Duitsland aan zijn verantwoordelijkheden. Ik wil Glenn bedanken voor de koers die hij heeft ingezet als Country Manager in Belgium en Luxembourg en wij blijven deze koers voortzetten met zijn support vanuit het managementteam.”

Vorig bericht Haagse Economie toont veerkracht
Volgend artikel Maritime Industry beleefde topeditie met ruim 8.000 bezoekers

Nu op WijZuidHolland