Internet

Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen

Lokale zichtbaarheid is belangrijk voor DELTA Netwerk

Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen

Teylingen,
Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen Voorhout, Veerpolder, Jagtlust, Rijksstraatweg en Sassenheim-Zuid kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een lokale telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Netwerk ziet dat de komst van glasvezel in de woonkernen van Voorhout enthousiast ontvangen wordt en inventariseert daarom de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen.

Voor iedereen bereikbaar

“DELTA Netwerk ziet dat connectiviteit via glasvezel de toekomst is, zowel voor consumenten als voor ondernemers. Daarom hebben we de ambitie om naast de consumenten ook iedere ondernemer, samen met de telecomaanbieders, aan te sluiten op ons supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk met een passend aanbod voor iedereen” aldus Sjoerd Majoor, Project Manager DELTA Netwerk.

Samenwerking

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Door samenwerking met diverse telecomaanbieders uit de regio zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in Voorhout, Warmond en Sassenheim binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.

Vorig bericht Van Dorp breidt uit met overname Pro-Tec Aruba
Volgend artikel ABB start samenwerking met Samotics om uit te breiden

Nu op WijZuidHolland