Onderwijs

Twee creatieve vakscholen lanceren ‘Het Schoolplein’

Initiatief van Grafisch Lyceum Utrecht en Nimeto Utrecht

Sign & Print Expo 2023 introduceert met Grafisch Lyceum

Foto: SignPrint-JoniIsraeli

Gorinchem, Utrecht,
Op de vakbeurs Sign & Print Expo op 14, 15 en 16 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem wordt een nieuwe initiatief gelanceerd: Het Schoolplein. Dit is een initiatief van Grafisch Lyceum Utrecht en Nimeto Utrecht. Deze twee creatieve vakscholen uit Midden-Nederland bundelen hun krachten om mensen zichzelf grenzeloos te laten ontplooien onder het motto `Je bent nooit te oud om te leren´.

Over Sign & Print Expo

De beursvloer van Sign & Print Expo is in maart drie dagen lang omgetoverd tot de Stad van Visuele Communicatie, met een speciale plek voor Het Schoolplein. “Wij komen tijdens Sign & Print Expo graag met bezoekers in contact om te praten over onze opleidingen, leerwerkbanen, het aanbod van Leven Lang Ontwikkelen en de stagemogelijkheden. Zo kunnen we kijken hoe je je in de toekomst kan blijven ontwikkelen”, zegt Bert van Toor van Grafisch Lyceum Utrecht.

Het Grafisch Lyceum Utrecht en Nimeto Utrecht zijn al meer dan 100 jaar zelfstandige mbo-vakscholen, waar studenten opgeleid worden voor beroepen in de creatieve industrie en vervolgopleidingen in het hbo. Opleidingen die worden aangeboden zijn onder andere dtp´er, mediavormgever, webdeveloper, medewerker creatieve productie of mediamanager, printmedia, signmaking & wayfinding, signmaker, interieur & vormgeving, media & communicatie en styling.

Thema Sign & Print 2023: De Stad van Visuele Communicatie

Amsterdam, Hong Kong of New York. Deze steden hebben zich ontwikkeld tot een waar bolwerk van visuele communicatie. Van grootschalige out of home communicatie tot een persoonlijk visitekaartje. Ontmoet de leveranciers (en creatieve breinen) die alle zintuigen in een stad weten te prikkelen op Sign & Print Expo. Het driedaagse vakevent is te bezoeken op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.signprintexpo.nl.

Sign & Print Expo 2023 introduceert met Grafisch Lyceum

Foto: SignPrint-JoniIsraeli

Vorig bericht Interstellar benoemt Niels Batstra tot CFO
Volgend artikel Rogier van der Sande voorgedragen voor tweede termijn als dijkgraaf

Nu op WijZuidHolland